Ontdek de Leef Droom Doe POLL

4 / 09 / 2019Blog, Leef Droom Doe

RAZEND BENIEUWD ben ik naar jullie antwoorden op deze eerste Leef Droom Doe POLL !!!
Dank je wel om deel te nemen. Ik stel deze vragen aan je vanuit persoonlijke interesse. De anoniem verwerkte resultaten toon ik weldra op mijn facebookaccount én als je er onderaan in de poll uitdrukkelijk toestemming voor geeft: ook in E-ZINVOL, een e-zine dat ik in de herfst van 2019 voor het eerst op jullie loslaat. Vier edities per jaar. Niet meer en ook niet minder.
De Leef Droom Doe Poll wordt hierin wellicht een vaste rubriek. Tot binnenkort! Ben jij even benieuwd als ik?

Klik op de link en… vertraag voor 120 seconden. De anoniem verwerkte resultaten deel ik uiteraard met je binnenkort!
Hier vind je de poll. De eerste resultaten lopen inmiddels binnen en de statistiekbalkjes beginnen te dansen op mijn scherm!
#poll#leefdroomdoe#anoniem#inzichten#dromenwaarmaken

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This