Deze zomermaanden waren zonnig en warm. Nochtans heb ik niet alleen gezweet door de hittegolf. De afgelopen weken stond er heel wat op de agenda. Het creëren en realiseren van een nieuwe professionele website, het finaliseren van een manuscript en het uitgeven van een handboek, het op orde krijgen van social media kanalen, het ontwerpen van een E-zine (weldra per kwartaal in jouw mailbox als je dat wenst) en het opvolgen van verschillende coaching-trajecten met klanten.

Ja, de zomer was HOT!
Binnenkort lees je meer over het nieuwe boek. Nu ga ik nog even van het laatste weekend van de zomervakantie genieten met volle teugen! Ik hoop dat jij je dit ook kan gunnen.
Tot snel!

Heb je zelf een doel of een droom, creatief of minder creatief, en je merkt dat je daadkracht hapert, schrijf je dan gerust al in voor de eerste E-Zinvol via deze link: inschrijven voor E-Zinvol. Je ontdekt wat coaching voor jou kan betekenen en krijgt inzicht in je eigen potentieel.

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This