JJW prijsuitreiking 2020

21 / 02 / 2020Blog

DIKKE DIKKE PROFICIAT aan zoveel jonge creatieve schrijvers die dit jaar hun verhaal inzonden voor Junior Journalist 2020 Schoten!
Voor de derde keer op rij mag ik, als meter van JJW Schoten, trots zijn op zoveel jong schrijftalent in onze gemeente.
Hoewel de JJW-jury elke inzending met veel plezier las, staken er enkele werken bovenuit die afgelopen dinsdag dan ook extra aandacht kregen. Het werd een leuke prijsuitreiking met als intermezzo bezoek van een echte verteller.
Maak kennis met de laureaten van JJW 2020 Schoten:
Voor Reeks 1 (5e en 6e leerjaar)
Op de gedeelde 2e plaats: Maud Geboers en Mathijs Wouters!
Op de 1e plaats: Kaat De Maeyer!
Voor Reeks 2 (1e en 2e middelbaar)
Op de 3e plaats: Nico Van Brusselt!
Op de 2e plaats: Kirsten Moens!
Op de 1e plaats: Stan Van de Vyvere!
De prijs van de winnaars werd uitgereikt door schepen van cultuur Charlotte Klima.
De twee gelukkigen mogen binnenkort in hun klas trakteren met een superlekkere taart van Banketbakkerij Dellafaille Schoten & Antwerpen
Samen met Davidsfonds Schoten dank ik alle scholen en leerkrachten die dit project steunen: Sint-Michielscollege Schoten, @HeiligeFamilie, @Bloemendaal en Campus Kajee Schoten, de toegewijde coördinator Magdalena Segers , en de vele sponsors: Mamys Gelateria, Bar Lief, Bakkerij Dellafaille, Fietskar – Bakfiets & Fietsen, Bibliotheek Schoten en Standaard Boekhandel!
Wat nog meer? We zijn ook trots op jongeren die uit eigen beweging een verhaal inzonden. Zo kregen we voor het eerst inzendingen van jongeren uit Reeks 3 ( 3e en 4e middelbaar): Saartje Kuijtmans (winnares 2019), Amélie Van Bocxlaer en Lena Colémont!
Met plezier kijk ik uit naar de volgende editie van JJW!

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This