Recensie ‘Leef Droom Doe’ door ICF Belgium

14 / 02 / 2020Blog, Voordrachten

“Het was heel fijn om met Pascale Perard, ICF Certified Coach, een avond door te brengen in samenwerking met ICF Belgium. Pascale verzorgde een van onze coach-evenings met een storytelling over haar boek “Leef Droom Doe”.

De wijze waarop Pascale haar verhaal opfrist met een kwaliteitsvolle slidesanimatie illustreert duidelijk haar capaciteiten als filmregisseur en communicatie-expert.  Met haar fascinerend verhaal over de ontdekking van haar “Eigen IK” neemt ze haar toehoorders mee langs haar levenslijn van vallen en opstaan, met enthousiaste energie die ze op een aanstekelijke manier deelt met haar nieuwsgierig blijvend publiek.

De verzorgde ontvangst op het wijndomein VIGNA Wijnegem, in een warme en gezellige sfeer van het eventshuis, bracht nog meer tevredenheid en voldoening bij de aanwezige toehoorders.

Met “Leef Droom Doe” is ze aan haar vierde boek toe. Een boek voor coaches, om hen ruim inzichten te geven in de drie sleutels van haar authentiek ontdekkingsverhaal en om meer grip te krijgen op je eigen potentieel. Een aanrader.

Gefeliciteerd Pascale en dank om jouw boeiend verhaal met ons te delen.”

Johan Van de Put
Former President ICF Belgium

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest

Interesse in het coachingboek 'Leef Droom Doe'?

Interesse in een workshop of lezing?

Interesse in Business & Life Coaching?

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This