Eindelijk overzicht van mijn waargemaakte dromen

16 / 09 / 2019Blog, Leef Droom Doe

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Eindelijk is het er dan: een mooi overzicht van de dromen die ik waarmaakte.
Na het lanceren van een nieuwe professionele website, Alexo Coaching, kon een nieuw kleedje voor de auteurspagina niet langer ontbreken.
En ik ben er dan ook trots op. Als men mij vraagt: ‘Waarom ben jij coach geworden?’ antwoord ik: ‘Omdat ik andere mensen op hun pad wil bijstaan om het allerbeste uit zichzelf te halen dankzij de dromen die ze najagen’.
Want eigen ervaring leerde me dat je steeds meer wordt wie je bent, door bewuster te leven, dromen en doen.’ Vanaf nu kan ik dit antwoord illustreren met beeld!

Wie mijn voordrachten kent, weet dat de basis van mijn persoonlijke transformatie ligt in het jaar 2010. Dankzij een onverwachte ontmoeting met een zilveren meester-kunstwerk sloeg de vonk over om de creativiteit in mezelf terug te laten spreken, nadat ik haar voor een groot deel, jarenlang had laten inslapen.
Ik nodig je van harte uit om eens te ‘surfen’ doorheen bijna 10 jaar dromen waarmaken en doelen bereiken.

‘Hoe ver gaan we voor onze dromen en zetten we er onze authenticiteit voor op het spel?’
Dat was de premisse van het langspeelfilmscenario dat ik in 2012 deponeerde. Het vond vertaling in een debuutroman ‘AG Verzilver-de tijd’ en een fictiekortfilm ‘AG De stempels die we dragen’.
Daarna volgden twee romans en een managementboek. Mijn energie en ervaring geef ik vandaag als Ontwikkelingscoach en consultant door aan authentieke mensen die de Leef-Droom-Doe Frequentie opvangen.

Hoe ver gaan we voor onze dromen? Tot daar waar we weer authentiek zijn geworden!

‘Stem mee af op de Leef Droom Doe Frequentie!’
– Pascale Perard

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This