Wanneer het einde van een film-draaiperiode in zicht komt, broeit het besef dat de groep weldra  uit elkaar valt en dat ieder weer zijn eigen weg gaat tot de paden mogelijks weer kruisen. En zo gebeurde het dat enkele crewleden van de AG-kortfilm afspraken om samen naar acteur Door Van Boeckel te gaan kijken tijdens een voorstelling van Lelies in het Fakkeltheater. Dat was ergens in februari 2015. Lelies was toen niet bepaald aan zijn proefstuk toe. Maar voor mij was het even wennen. Wennen aan de format, wennen aan de cast die geheel mannelijk is niettegenstaande er ook vrouwelijke rollen gespeeld worden. Maar net de ongemakkelijkheid die me even overviel, werd wat mij betreft, één van de krachtige peilers van dit zeer sterke stuk. De acteerprestaties, het zangwerk, de muziek en het decor zijn fantastisch.
Lelies is een stuk dat je meermaals kan gaan bekijken. Profiteer ervan, binnenkort in grootse uitvoering!

Neem een kijkje op hun Facebookpagina

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This