Voor elk project dat tot leven komt, zijn er tientallen of honderden die de glorieuze finishlijn niet halen. Dat hoort steevast bij het ‘ondernemen’. Niettegenstaande het enthousiaste engagement van een welbekende professionele DOP en enkele fantastische acteurs stierf dit mooie project een stille dood. Het productiehuis dat aanvankelijk ging meewerken, haakte af. Zonde, uiteraard. Het economisch model achter een kortfilm is dan ook moeilijk verdedigbaar.
Maar de wetenschap dat de eerste kortfilm (AG) goed was voor een dubbele nominatie op het Filmfestival van Nice en een eervolle vermelding op het Filmfestival van Marbella bewijst dat er mogelijkheden in de toekomst liggen.
Stel dat we ‘Het Oord’ als langspeler willen verfilmen? Films kan je ook neerschrijven…
The Miraculous Promise blijft dus verder leven. Stay tuned for this magical story. You might find it in a bookstore one day. Maybe in 2020!

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This