Ja, toch met enige trots kan ik aankondigen dat ‘Het Oord’ in stapels koopklaar ligt bij Standaard Boekhandel Brasschaat en Schoten.
Je kan hem ook spotten in de vitrine van het Brasschaats filiaal, pal voor de kookboeken van Sergio Herman.

Het zit in onze opvoeding om bescheiden te zijn.
We pochen niet al teveel met onze successen, klein of groot. En tegelijk verzwijgen we het liefst de mislukkingen op onze weg.
Gelukkig is het ondernemers tegenwoordig wat meer toegestaan om over hun falen te praten. Plots klinkt dit zelfs als een hype: #FailingForward. De nieuwe ‘must’?
We mogen zelfs een beetje ‘ongelukkig’ zijn. Dat zou veel burn-outs vermijden.
Nu nog even aftasten hoe we die minder leuke berichten op social media kunnen posten zodat ze liefst wel iets ‘hoopvol’ uitdragen i.p.v. een klaagzang te worden.

Fantastisch!
Mogen we dan eindelijk vertellen dat we niet altijd succesvol en blij zijn? Laat dit nu net het thema zijn van ‘Het OordBoek’.
#relativiteit #escapisme #grenzen #universums

Wat gebeurt er als je vijf succesvolle mensen bij elkaar zet in het meest exclusieve en uiterst onbereikbare instituut ter wereld, de place to be om af te vinken op je bucketlist? Ze weten amper wat er op het Programma staat… Is er überhaupt iemand aanwezig in het Palazzo waar ze net zijn toegekomen?
Elke lezer zal ‘Het Oord’ anders aanvoelen, vanuit zijn of haar eigen universum.

Omdat ik hou van authenticiteit  weiger ik om enkel met de positieve marketing naar buiten komen over de projecten (kortfilm, roman 1,  boek 2,…) die ik de laatste jaren opzette.
En deze houding werd met veel enthousiasme onthaald door de dames van Markant en Artemis afgelopen jaar, net omdat ik in mijn voordrachten, naast de bereikte doelen ook sprak over de uitdagingen die eraan vooraf gingen.
Uitgeven in eigen beheer is bijvoorbeeld geen evidentie. Maar er bestaan altijd wel een paar fijne mensen die je een duwtje in de rug geven. En die heb ik mogen ontmoeten! Onder andere bij Standaard Boekhandel.

En enkele ondernemende fases verder, blijkt het plots niet ‘onbereikbaar’ meer om een zelfgeschreven boek,  ook bij FNAC te mogen verdelen. Meer nieuws daarover begin 2017.
En daar mag ik dus best trots op zijn. Onbescheiden, hé?

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This