Trots op het winnende AG team!

16 / 05 / 2016AG-film, Blog

Heel trots ben ik op de authentieke cast, crew en sponsors die het samen mogelijk maakten om AG te laten deel uitmaken van een zeer creatieve selectie van films tijdens het @FilmFestint Nice2016. We hebben deze keer nog geen prijs mee naar huis genomen, maar toch zijn we allen winnaar. AG bleef niet bij een droom. Deze kortfilm werd waar gemaakt en bestaat, mede dankzij jullie!

Thank You, authentic cast, crew and sponsors to have made this double nomination at #IFFF Nice 2016 possible for my very first short film. It was very rewarding to be selected amonst great talent. Though we did not get a prize this time, we are all winners because we brought this #AG project, this dream, to completion.

You are the best and I am very proud of you all!

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This