Trots op onze ambachten en tradities!

20 / 11 / 2015AG-boek, Blog

Zondag 22/11 is het DAG VAN DE AMBACHTEN. Ambacht blijft bestaan door traditie, door ervaring die wordt doorgegeven van generatie naar generatie. Ambacht schrijft geschiedenis en bouwt identiteit. TIP voor een geanimeerde uitstap nodig? Bezoek nu zondag 22 november het atelier van Tine Mestdagh, edelsmid en juwelenontwerpster.

Tine Mestdagh is gepassioneerd door haar ambacht en kreeg hiervoor het HIB-label toegekend.  Zonder aarzelen werd ze in mei 2014 AG VIP fan toen ik de crowdfunding ophaalde voor mijn eindwerk-kortfilm aan KASKA. Een tweede keer lieten wij onze zilveren wegen kruisen tijdens het event 3 X ZILVER afgelopen zomer in Antwerpen. Op 22 november ontvangt Tine u met open armen in haar atelier te Moorslede.

Er staat heel wat op het programma van deze charmante dame die het HANDMADE IN BELGIUM label toegekend kreeg door Unizo:
10u00  – 18u00: Tine toont u het ambacht van edelsmeden en biedt u een glaasje aan.
13u30 – 17u00: Signeersessie debuutroman ‛AG Verzilver-de tijd’ – bestseller in eigen beheer ondertussen! (21€)
14u00 – 14u45: Projectie fictiefilm met Axel Daeseleire in de hoofdrol als zilversmid/kunstenaar. De kortfilm ‛AG De stempels die we dragen’ duurt 30 minuten. Achteraf is er een vragenkwartiertje met de Antwerpse filmmaker en krijgt u een glaasje Elixir d’Anvers aangeboden, een heilzame likeur die sinds 1863 met liefde wordt gedistilleerd in Antwerpen.
16u00 – 16u45: Tweede projectie fictiefilm met Axel Daeseleire in de hoofdrol als zilversmid/kunstenaar. De kortfilm ‛AG De stempels die we dragen’ duurt 30 minuten. Achteraf is er een vragenkwartiertje met de Antwerpse filmmaker en krijgt u een glaasje Elixir d’Anvers aangeboden, een heilzame likeur die sinds 1863 met liefde wordt gedistilleerd in Antwerpen.
18u00: Afsluiting van deze fijne dag ter ere van onze ambachten! Van harte welkom! Atelier Tine Mestdagh Breulstraat 50, 8890 Moorslede

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This