Het AG verhaal in de Antwerpse Sint-Pauluskerk!

9 / 11 / 2015AG-boek, AG-film, Blog, Voordrachten

Een spiritueler kader om een voordracht te geven over ‛AG Verzilver-de tijd’ kon ik me niet bedenken. Op uitnodiging van het Museum voor Edelsmeedkunst, Juwelen en Diamant, in samenwerking met vzw Sint-Paulusvrienden, hield ik op zaterdag  7 november 2015  een voordracht onder de majestueuze witte zuilen en de gouden sterren van de Sint-Pauluskerk: ‘Zilver Leeft!’. Zo had ik ze ‘gedoopt’. Recensie van het MEJD vind je hier
Dank aan: Het museum voor Edelsmeedkunst, Juwelen en Diamant, De Vrienden van de Sint-Pauluskerk, Elixir d’Anvers en Ellen Scheers voor de fotografie.

 En wat een gek toeval dat tijdens de receptie – niet veel later nadat ik in de kerk met trots enkele foto’s had getoond van Axel Daeseleire alias zilversmid in de kortfilm ‛AG De stempels die we dragen’ – Axel  in de Sint-Pauluskerk de aanwezige kunstschatten aan iemand wilde tonen en zo dus ook op de receptie terecht kwam! 

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This