De Truffeljacht is open!

23 / 09 / 2015AG-boek, Blog

  De eerste witte ‪#‎truffels‬ in Piemonte Europa zijn blijkbaar al boven het aardoppervlak en in de media gekomen! (foto: rekwisiet uit AG-film) De tweede mythische metafoor uit  de roman ‛AG Verzilver-de tijd’ laat dus weer actief sporen na. Wil je zelf op schattenjacht, dichter bij huis dan Piemonte? 

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Download de gratis Figibox app en vindt er ‛AG De Truffeljacht’. Met behulp van je gps op je smartphone (#geocaching principe) kan je op zoek gaan naar 9 fragmenten uit de roman ‛AG Verzilver-de tijd) die digitaal verstopt werden in Antwerpen en telkens gerelateerd zijn aan een fragment uit het verhaal.
Ik verklap er alvast 3: Jazzbar De Muze, KMSKA en het Rubenshuis.

Ref: Lees artikel uit Le Soir

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This