Op woensdag 9 september mocht ik mijn Verhaal vertellen aan de ondernemende vrouwen uit Deinze.

Hoe de creativiteit plots weer opborrelde en niet meer te stoppen was, welke hindernissen ik op mijn nieuwe pad tegenkwam, wat crowdfunding voor mij betekent en welke opportuniteiten zich voordoen net wanneer je het niet verwacht.  Voor elke Markant deelneemster werd een gesigneerde AG-roman voorzien, een proevertje Elixir d’Anvers (de lievelingslikeur van het hoofdpersonage uit de roman) en bovenop een vertoning van de kortfilm ‛AG De stempels die we dragen’, mijn eindwerk aan de Academie van Antwerpen.

Dank markante dames voor deze zeer fijne avond!
Weldra ontmoet ik de ondernemende dames uit het Artemis-netwerk.

Markant Deinze Voordracht Creative Business Storytelling
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This