Kortfilm AG: de voorbereidingen

10 / 08 / 2014AG-film, Blog, Geen categorie

Tijdens het voorjaar van 2014 werd de productie voorbereid voor ‘AG, De Stempels die wij dragen’, het ambitieuze film-eindwerk aan dko KASKA, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. In die maanden zocht ik naar een voltallige crew die ik deels vond op de academie, een professionele cast, sponsors en crowdfunders, vrijwillige medewerkers, rekwisieten, kleding, juwelen, visagie, haartooi, ceremoniekledij, decoratie, 7 filmlocaties, een bruidswagen, planten, zilveren kandelaars, een truffelhond, een eetbare truffel… en ga maar door.
Hieronder enkele illustrerende beelden als herinnering aan een ware droomperiode uit mijn leven, waar ik al de betrokken personen immer dankbaar voor ben.

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This