Vriendschap boven alles!

10 / 06 / 2014Blog

Als ik heel eerlijk ben, viel de lang verwachte remake van de Rome-reis uit het zesde middelbaar, niet ‘perfect’ in mijn agenda. Enkele jaren geleden stelde ik mijn schoolvriendinnen voor om een klein bedrag per maand op eenzelfde rekening te storten, goed voor een Italiëreis voor onze veertigste verjaardag. Een geweldig idee en een ode aan de vriendschap, toch?
Niemand kon vermoeden dat ik enkele weken na de geplande trip, een intensieve periode van draaidagen voor AG tegemoet ging.
Ach ja, de boog kan niet altijd gespannen staan. De vermoeidheid echter staat op mijn gezicht te lezen! No pain, no gain.

Lieve dames van ‘De Dames’: Veertig worden en met jullie samen vieren, was onvergetelijk!
Dank voor onze duurzame, authentieke vriendschap!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This