Adriaan Ginder, A.G., is terug!

10 / 09 / 2018AG-boek

Hij is terug!
De dromerige en excentrieke kunstenaar uit Antwerpen die zijn zinnen heeft gezet op de aristocratische Christine Dumont en die daarmee terecht komt in een neerwaartse spiraal van fraude en bedrog. A.G., wiens initialen voor zilver (argentum) staan in de tabel van Mendeljev.

Het filmisch verhaal over een kunstenaar op zoek naar zijn authenticiteit, werd mijn eerste roman, uitgegeven in eigen beheer.
Erna volgde, in het zelfde stramien ‘F.E. Een eed van ijzer en bloed verbreek je nooit’ (2018, Van Halewyck). Hier moet  oogchirurg professor dr. Francis Elderwereld de duistere geschiedenis van zijn ijzersterke beloftes onder ogen moet zien alvorens de liefde te vinden. F.E. staat voor ijzer (Ferrum) in de tabel van Mendeljev.
Lezers van F.E.  vroegen me bij het begin van de zomervakantie naar mijn debuutroman ‘A.G. Verzilver-de tijd’. Daarom heb ik de moeite genomen om de lijvige tekst van +400 bladzijden onder de loep te nemen, op te blinken en weer uit te geven.
A.G. is een dromerig verhaal vol reflectie, dat laveert tussen Antwerpen 1994 en Piemonte.
F.E. is een meeslepend verhaal vol historiek, dat laveert tussen Antwerpen 1994 en Thüringen.

Vandaag bestaat ook een e-book versie van ‘AG’, aangeboden via bol.com (ISBN: 9789402180480)
De soft cover versie kan je bestellen via Standaard Boekhandel (niet meer via Centrale Boekenbank, gezien dit boek origineel van 2014 is). Wil je een gesigneerde versie, stuur me dan een berichtje.

Ik wens jullie even veel leesplezier als ik ikzelf heb gehad de afgelopen zomer toen ik Adriaan Ginder nog eens van heel dichtbij heb bekeken 😉
Het verhaal vind je terug op deze website, op de pagina ‘boeken’

Ik noteer alvast de eerste verhaallijnen voor de derde titel na A.G. en F.E.!
Benieuwd net als ik? 🙂

Meest recente blog posts

Pin It on Pinterest

Share This