Pascale Perard.be

Auteur ContactOver Pascale

Ik zag op 26 februari 1974  voor het eerst het licht in Antwerpen en hou van échte mensen, van tijdloze verhalen, oude piano’s en roze-ochtend-hemels, Mozart en Aznavour, kraakvers stokbrood met koude boter, kunstgalerijen, foto’s uit de oude doos en zoveel meer, maar vooral van de momenten in het leven die ons dichter bij de eenvoud en de pure essentie brengen. Steeds meer worden, wie ik ben, begon voor mij in mei 2010: op het moment dat ik in een seconde de beslissing nam om een rotsvaste koers te varen en mijn mijn jeugddromen waar te maken: een film realiseren en een roman schrijven. Ik ben mezelf eeuwig dankbaar voor de moed die ik toen heb opgebracht om kwetsbaar te durven zijn.
De essentie voor mij ligt in het verzilveren van onze tijd op een authentieke manier en in verbinding met anderen.

Met deze filosofie indachtig, leef-droom-doe ik en coach ik sinds 2018 anderen op hun eigen pad: www.alexocoaching.com

Hoe bewuster we leven, dromen en doen, hoe meer we worden wie we aanvankelijk al waren.


Foto: Henk Van Cauwenbergh 2015 – ‘Met mijn idool aller tijden, Charles Aznavour’

Pin It on Pinterest

Share This