Over mezelf

Foto: Henk Van Cauwenbergh 2015 – ‘Met mijn idool aller tijden, Charles Aznavour’

CONTACT
+32 476 43 90 48
info ad pascaleperard.be
Schoten / Antwerpen
NIEUWSBRIEF

Ik zag op 26 februari 1974  voor het eerst het licht in Antwerpen,
studeerde  Biologie aan Universiteit Antwerpen, werd laureaat Marketing Management aan Eshal in 2002 en studeerde in 2015 af aan het 5-jaar durende atelier Film aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen, met een kortfilm goed voor een dubbele nominatie op het IFF in Nice, dankzij de hartverwarmende bijdrage van topacteurs, de Academie van Antwerpen, vele gulle crowdfunders en 30 fantastische bedrijven.  In 2018 staan er drie romans  op de publieke teller. Ik ben consultant in Marketing Communicatie en Business Development en daarnaast ben ik ICF Certified Coach. Ja, ik ben een nieuwsgierige, bezige bij.

Ik hou (enkel) van échte mensen, van tijdloze verhalen, oude piano’s, roze-ochtend-hemels, Mozart en Aznavour, kraakvers stokbrood met koude boter, kunstgalerijen, foto’s uit de oude doos en zoveel meer, maar vooral van de momenten in het leven die ons dichter bij de eenvoud en de pure essentie brengen,  en die ons in verbinding met anderen brengen.
Met deze filosofie indachtig, volg ik sinds 2017 een boeiend traject van professionele opleidingen en ervaring rond gedragsverandering en coaching, zodat ik andere veerkrachtige personen met mildheid én met uitdaging kan begeleiden op hun zelfgekozen pad van ‘onbewuste dromer’ naar ‘bewuste doener’.

Hoe bewuster we leven, dromen en doen, hoe meer we worden wie we aanvankelijk al waren.