Ooit Gemist?

Wie het eindwerk/korte fictiefilm ‛AG De stempels die we dragen’ graag een keer wil bekijken, kan dat op  zaterdag 26/9 en zondag 27/09 in de Blindestraat 35 te Antwerpen.

Poster AG De stempels die we dragen_1024In het kader van Open Ateliers wordt ook dit weekend filmwerk vertoond in het atelier van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen – dko waar ik in juni afstudeerde. In een loop van 1u15 wordt een selectie geprojecteerd.
Vertoningen ‛AG’ telkens omstreeks 14u – 15u30 – 17u

Ook  pianist en pianostemmer, Yannick Heeren, die me ondersteunde  met het inspelen van de AG- soundtrack, brengt zijn eindwerk aan de afdeling Sound Design dit weekend: ‛Au bout des doigts’. Heel benieuwd!
ZATERDAG 26 te 21u – ZONDAG 27 te 16u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 6 =